Blondinbella istheshit, bokstvligen talat!

Hej!

Vad är det jag ser!? Blondinbella har ju färgat håret brunt!
Alltså det kanske är det dummaste beslutet hon kunde ha gjort. Jag vet inte om ni har märkt det, men heter inte hon BLONDINbella? Hon kanske borde byta namn nu till brunettbella, eller lortbella, spelar ingen roll tydligen. Men du jag ska byta namn nu till meckarmattias, eller kanske ingenjörmattias. Spelar ju ändå ingen roll, man får ju tydligen heta vad man vill nuförtiden! Snacka om att hennes liv måste börja bli tråkigt och ointressant för att hon ska behöva göra något sånt.


Nytt namn kanske? Jag röstar på lortbella!

Hejdå!

Apornas planet

Hej!

Jag har nu länge suttit och funderat på årets fråga. Med tanke på att människor tänder på andra människor genom utseende, förmögenhet och personlighet, så undrar jag om djur gör samma sak?

Vi tar apor som exempel, vi börjar med kvinnliga sådana. Går de runt i grupp och fnissar när de ser en snygg apa, kanske häver de på sig lite löv på ansiktet och lite bananodör när de ska se någon manlig apa? Och de mer gamla aporna som inte alls är ute efter utseende utom hur många bananer den andra apan äger, eller de kanske vill dejta de unga aporna bara, vem vet?

Nu de manliga. Slår de varandra eller försöker de brotta ner varandra kanske för att få den kvinnliga apans uppmärksamhet? Dom kanske försöker ha så många bananer framme som möjligt för att framhäva den där förmögenhetskänslan? Eller så är de i början bara ute efter att få ligga med så många apor som möjligt medans tjejerna bara är ute efter förhållanden.

Som ni kanske märker så finns det en sida som är väldigt lik människans sett att uppföra sig.Bild på en såkallad "pimp-apa"

Hejdå!

Bland det roligaste jag sett


Källa:http://www.comixed.com/

Väderförhållandevis bra, eller?

Hej!

Som ni förhoppningsvis har märkt så håller sommaren på att gå mot sitt slut, träden flagnar av och fåglar flyger in i varandra i förvirringen då värmen försvinner. Jag skulle kunna sammanfatta denna sommar som helt okey om man tänker på väderförhållandena. Det har varit både sol och regn, men vem bryr sig om lite regn? Är inte det liksom vad halva sommaren handlar om i Sverige, att stanna hemma och sura eller att gå ut och roa sig samt duscha på samma gång? Det jag märkte och verkligen stör mig på är folk som gnäller på vilket väder det är, OAVSETT! Det spelar ingen roll om det regnar är soligt eller om det snöar på sommaren, vädret passar aldrig in liksom. Är det soligt så gnäller de om att det är för varmt och regnar det så gnäller de extra mycket. Men om ni inte tycker om vädret så har jag ett tips åt er! Ta en spade, gå ut där det finns mycket gräs, gräv en lagom stor grop som du får plats i och tadan du har skaffat dig själv en plats att bo i. Jag lovar, du kommer inte märka när det är soligt eller regnar! Men då kommer dom börja gnälla om ”Men det är så fuktigt där nere” eller ”Men jag blir ju lortig om fingrarna” Less jag blir!

Hejdå!

Miffon

Hej!

Jag måste bara säga att jag blir så less på folk som skrattar åt handikappade, som skämtar och fånar sig på en annans persons bekostnad. Det värsta med allt är ju att personen de skrattar åt inte har gjort något eller kan göra något för att bli bättre, han är så helt enkelt, men det fattar inte folk. Med handikappade menar jag både mentalt och fysiskt handikappade människor. Jag kan ju ta ett exempel!

En man går vid gatan då han passerar ett hus som till hans förvånig höll på att brinna ner. Han märker också att det står en grupp människor som står och pratar med varandra och pekar mot ett utav fönstren. Där uppe ser han att det står en flicka som skriker efter hjälp men ingen av människorna försöker göra något. Så han springer in i huset och räddar den stackars flickan. Tyvärr fick han så svåra brännskador i armen att de var tvungen att amputera bort den. Han är hjälte i en vecka tills han blir bortglömd. Då börjar folk skratta åt honom på stan, peka och fnissar då han går förbi. Tycker ni att det låter normalt? Tyvärr så är det så att det händer, folk tänker inte efter när dom roar sig, dom bara skrattar åt personen utan att en veta vad han eller hon gjort. Tänk efter innan ni skrattar!

Hejdå!

Barn med pytt

Hej!

Jag hoppas att alla ni vet vad pyttipanna är! Jag höll nämligen på att laga det då det slog mig, varför heter det pytt i panna för? Tänk om man lagar pytten i en kastrull eller varför inte på en wokpanna eller i mikron eller på en varm sten. Det borde nog bara heta PYTT, låter enkelt, smakar enkelt och det är enkelt att göra. Tänk er:
– Hurru, ska du ha lite pyttipanna eller?
  – Alltså, liksom palla diska, morsan är inte hemma. Jag vill ha pytt men jag orkar inte diska pannan.
Men om det hade hetat pytt hade det låtit såhär:
– Hurru, ska du ha lite pytt eller?
  – JA, fan vad gott med lite pytt!
Jag menar inte att man måste diska mindre bara för att det heter pytt, men det låter enklare.

Så nu när jag löst en världskris och ändå är inne på mat så tänkte jag bara fråga er om ni någon gång fått höra ”Ät upp det där, tänk på alla barnen i Afrika”
Och varför skulle jag vilja tänka på barnen i Afrika medans jag äter för? Kanske inte bästa synen att tänka på medans man äter. Visst tänk på dom senare, skicka pengar till dom eller varför inte en gummibåt, men jag vill fan inte tänka på dom medans jag äter, mår ju fan illa. Inte bara att det inte är så trevligt det lär ju ta en förbaskad lång tid också att tänka på ALLA barnen i Afrika.

Hejdå!

Bra rubrik, fel språk!

Hej!

Ja som ni kanske har märkt så har ju nästan varenda levande människa en blogg nu förtiden och det är ju skitkul! Bloggarna jag tycker om mest är ju dagboksbloggarna, de som skriver ner på bloggen vad de gör i realtid! Käkar de frukost står det på bloggen, är de på väg till skolan står det på bloggen, har de träffat sin kompis står det på… ja ni fattar. Sen har de mage och gnälla att de blev förföljda på stan och att dom har en stalker efter sig. Men ge fan i att blogga från mobilen att du är ensam på väg hem från din kompis mitt i natten, pucko.  

Sen finns det en till sak som jag verkligen älskar och det är att varenda blogg jag sett har minst 50% rubrikerna på engelska för att inte säga 100%. Vad är det för fel på svenska språket? ”Nä, men det låter ju liksom coolare på engelska liksom” Men om det låter så förbaskat bra på engelska, varför inte skriva hela texten på engelska och på så sätt kan folk från andra länder som inte fattar svenska också läsa? För det lär ju vara lite irriterande att vara engelsman och komma in på en blogg där alla rubriker är på engelska och sen när man ska börja läsa så är det på svenska. Det vore ju ungefär som om du skulle locka en hund med en burk hundmat, men då hunden kommer för att käka ge fan i att öppna burken.

Hejdå!

Hej

Öh, hej?

Japp, som ni ser så har jag återkommit från staden där de inte har några bloggar och bloggare för att kunna förgylla era uttråkade hjärnor.

Nej, jag skoja faktiskt, sanningen är att jag är så himla less på alla bloggar som inte kommer till något vettigt eller som bara står och stampar på saker som ”Dagens Outfit” eller har en massa rubriker på Engelska (jag kommer att gnälla på det snart) så jag har bestämt mig för att göra en vettig blogg!

När jag säger gnälla så menar jag verkligen gnälla på alla de saker som gör mig lite lätt irriterad eller som bara är mentalt efterblivna. Kan vara saker som händer i vardagslivet, saker som har hänt mig eller saker som jag vill bara inte tycka om.

Nu sitter ni säkert och tänker ”äsch, han kommer bara att skriva en likadan blogg som alla andra” men så är inte fallet! Jag kommer med all min vilja och kraft försöka skriva en blogg som ingen annan har ens har tänkt sig. I min nyproducerade ’Gott å blandat påse’ kommer det bland annat finnas videoblogg (så fort jag skaffar mig en kamera), fräckisar, frilansare, gnällmoment samt de vanliga bloggtexten som kan handla om allt mellan vad jag har gjort en dag till att tipsa om Adam Tenstas nya hitlåt ’My cool’

Jag hoppas såklart att era sinnen kommer kunna njuta av ett avkopplande samt fridfullt bloggparadis späddat med gnällspikiga kommentarer och ordvitsar.

Hejdå

RSS 2.0