Apornas planet

Hej!

Jag har nu länge suttit och funderat på årets fråga. Med tanke på att människor tänder på andra människor genom utseende, förmögenhet och personlighet, så undrar jag om djur gör samma sak?

Vi tar apor som exempel, vi börjar med kvinnliga sådana. Går de runt i grupp och fnissar när de ser en snygg apa, kanske häver de på sig lite löv på ansiktet och lite bananodör när de ska se någon manlig apa? Och de mer gamla aporna som inte alls är ute efter utseende utom hur många bananer den andra apan äger, eller de kanske vill dejta de unga aporna bara, vem vet?

Nu de manliga. Slår de varandra eller försöker de brotta ner varandra kanske för att få den kvinnliga apans uppmärksamhet? Dom kanske försöker ha så många bananer framme som möjligt för att framhäva den där förmögenhetskänslan? Eller så är de i början bara ute efter att få ligga med så många apor som möjligt medans tjejerna bara är ute efter förhållanden.

Som ni kanske märker så finns det en sida som är väldigt lik människans sett att uppföra sig.Bild på en såkallad "pimp-apa"

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: jannina

du kommer döda mig med denna blogg!

2009-08-30 @ 13:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0