Hudiksvalls mardröm

Hej!

Nå, jag tänkte förklara för er lite hur det verkligen ligger till med en sak som jag med åren har lärt mig ogilla (Ni vet att ni ogillar så mycket att ni grubblar över att det inte finns någon ogilla knapp på facebook) och det är nämligen Hudiksvallsmarknaden på kvällstid!

Tänk att en sådan fridfull plats som Lillfjärden i Hudiksvall kan förvandlas till en sådan koncentration utan fjortisar, fjortisraggare, raggare samt 12 åriga killar som har smitit hemifrån och snott lite sprit av sin pappa för att sen kunna spy upp den tillsammans med deras chanser att kunna fixa någon desperat fjortisflicka som inte fick nyss om någon aktiv fjortisraggare under kvällen.

Jag ska själv inte gå på marknaden i år för jag varken vill eller vill så därför kan jag inte beskriva de akter som kommer att utspela sig där, men jag kan förklara mina tankar, känslor samt influenser sedan förra året.
Allt började väl ganska bra, åkte dit med familjen för att ta del utav den riktiga marknadskänslan (ni vet det som utspelar sig mellan 10-17) men jag kom dit och blev helt förstörd då jag såg att en tredjedel utan flickorna i åldern 12-17 hade på sig en rastatröja som dom nyss hade köpt för 150kr på något stånd från en valfri lagom skrikande turk. Träffade några kompisar och bestämde mig för att stanna på kvällen också, sak som jag i dagsläget ångrar starkt! Gick runt och tro det eller ej så hittade vi en pratvillig person! Han jobbade som karikatyrmålare och hade ritat kungen och allt (eller om det var Zlatan, men vem bryr sig?) Så där stod vi och pratade med gubben medans vi såg fjortis efter fjortis passera framför våra ögon. Till slut så sa jag stopp och tog en tidig buss från det minihelvetet jag befann mig i. Det enda som var bra under kvällen var nog att jag hitta en tjuga och att jag var smart och tog den där bussen.

Detta är en varning för alla ni mentalkunniga personer som tänker närma er Hudiksvallsområdet nu i helgen, efter klockan 7 då alla fjortisar tycker det är lämpligt att gå runt i minikjol så har jag bara ett tips åt er åk hem!

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Eskil Lundberg

Nu ligger du uppe på gnarp.org ;) Sorry det dröjde lite men haft det insane i skolan!3400 besökare på gnarp.org augusi månad.. om det inte ökar markant den här månaden så plockar jag bort dig ;)

2009-09-04 @ 22:56:34
URL: http://www.gnarp.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0